Kontakt
Hitta hit Hitta hit Kontakt Kontakt
Öppettider Stängt idag

Uttern båtar

Uttern

S45

Från 242.800 kr

Uttern

S53

Från 362.900 kr

Uttern

S59

Från 454.800 kr

Uttern

S65

Från 616.300 kr

Uttern

T53

Från 386.200 kr

Uttern

T59

Från 482.800 kr

Uttern

T65

Från 648.500 kr

Uttern

D59

Från 528.300 kr

Uttern

D65

Från 688.700 kr

Uttern

D70

Från 909.900 kr

Uttern

D77

Från 1.131.900 kr

Uttern

C70

Från 718.300 kr

Fullt utrustade familjebåtar för maximal båtglädje

Uttern är båtar som passar utmärkt för barnfamiljer, fiskare, sportdykare, fartfantaster, vattenskidåkare, naturälskare, livsnjutare, m.m. Det finns en Uttern för alla. När du väljer en båt från Uttern får du trygghet, kvalitet och tradition. Detta, kombinerat med en nästan nyckelfärdig utrustningsnivå, gör att du tryggt och säkert kan inleda din kommande båtsäsong.

Modellerna ger dig valmöjligheter
Utterns breda modellprogram erbjuder flexibla allroundbåtar: öppna Bow riders (T), praktiska Styrpulpetbåtar (S) och suveräna Daycruisers (D). De passar perfekt för massor av äventyr och ändamål – dagsutflykter, badturer, transporter, fiske, sportdykning, vattenskidåkning, m.m. Modellerna med kojplatser möjliggör längre turer med övernattning ombord.

Trygghet och utformning i särklass
Uttern designar båtar för aktiva båtmänniskor. Därför kompromissar man inte med utformningen. Tack vare de höga friborden, och att det är enkelt att ta sig i och ur båten, kan du känna dig extra trygg och säker – särskilt när det finns barn ombord. Med den generöst tilltagna sittbrunnen känner du dig hemma var du än befinner dig och det utfällbara kapellet gör att du kan njuta längre av att vara på sjön.

Enkelhet, kvalitet och funktionalitet
Båtarna är byggda för att klara av nordiska förhållanden. De är lätta att manövrera, roliga att köra och har utomordentliga sjöegenskaper. De är praktiska och mångsidiga med fria ytor och smarta stuvutrymmen. Utterns design grundas på skandinavisk kultur och formspråk. Ledstjärnorna är enkelhet, kvalitet och funktionalitet. Varje båttyp har en modern framtoning och solid känsla.

Extra prisvärd båtglädje
Utternbåtarna, med all sin utrustning, är väldigt prisvärda. Du får "mycket båt för pengarna". Dessutom har de ett bra andrahandsvärde. De är bränsleeffektiva med jämförelsevis låga driftskostnader. Vid lanseringar hämtas alltid inspiration till nya lösningar från Utternägares synpunkter och önskemål. Alltsammans – inklusive det ständiga engagemanget, för att ta reda på vad båtägarna vill ha – gör Uttern till det kloka båtvalet.

Välkommen in till din Interboathandlare – upptäck den Uttern som passar bäst för dig och familjen!

  • Atlantic Marine
  • Sargo
  • Uttern
  • Victory
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår