Välkommen till

Harry Hansson Marincentrum

Din båthandlare i centrala Göteborg

Du hittar oss i urgöteborgsk miljö i kajskjul 111 i Frihamnen där vi erbjuder dig ett enkelt båtägande. Närmsta grannar är kustbevakningsfartyg och fiskebåtar och då och då en kryssare på besök. I vår båtutställning hittar du Uttern och Atlantic Marine tillsammans med Mercurys motorer och även begagnade båtar. Vi har ett stort utbud av båttillbehör i butiken, där vi dessutom säljer reservdelar till Mercury och Mercruiser. Vi erbjuder service och reparationer i vår auktoriserade verkstad och vill du ha ett riktigt bekvämt båtägande kan vi ta hand om din båt och vinterförvara den.

Företaget har funnits i ett halvt sekel och drivits av en familj med genuint båtintresse. Båtmärket Uttern kom så småningom att starkt förknippas med företaget. 2008 togs befälet över av utomstående kaptener som driver vidare med samma genuina båtintresse och dessutom mönstrade Algede Båt och LG Marin på. Tre företag under samma namn och den samlade kunskapen är stor på företaget.

Varmt välkomna till Harry Hansson Marincentrum

Foto: www.fotoakuten.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår