Båtförmedling

Harry Hansson Marincentrum erbjuder båtförmedling av motorbåtar upp till 7 meter och max 10 år gamla. Vi har vårt försäljningsställe i centrala Göteborg längst ut på Frihamnspiren i Kajskjul 111.

Varför ska du välja oss

Vi har en stor kundkrets och bra renommé. Vi kan dessutom erbjuda en attraktiv helhetslösning för köparen i form av finansiering, försäkring, vinterplats och verkstadsjobb. Vi samarbetar med Swedbank för att kunna ge våra kunder en förmånlig finansiering och som ombud för Svedea får vi tillgång till några av marknadens bästa försäkringar. I våra egna lokaler erbjuder vi trygga vinterplatser både utomhus och inomhus. Dessutom kan vår egen personal göra rekond av båtar, installera utrustning, utföra elarbeten och båt- och motorservice.

Trygghet

Harry Hansson Marincentrum är medlem i SweBoat - Båtbranschens riksförbund. Vi står för kunskap, kvalitet och köptrygghet. Detta ger en extra trygghet för både säljare och köpare.

Hur gör vi för att sälja din båt

  1. Vi går igenom båten med er och upprättar en varudeklaration
  2. I samråd med er kan vi bestämma om vi ska tvätta, städa, polera eller på annat sätt förhöja båtens attraktionsvärde
  3. Efter signerat förmedlingsavtal tar vi fotografier och skriver en text om båten med dess utrustning, prestanda och användningsområde
  4. Vi annonserar på vår hemsida, Blocket och Sök Båt
  5. Kontakt med potentiella köpare och visningar ombesörjs av oss.

Vad kostar det

Startarvode 4.000 kr samt 8% på köpeskillingen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår