Sargo båtar

Sargos löfte för vårt århundrade:

Vi tar lite sunt förnuft från Finland och förvandlar det till en spännande båtupplevelse.

Varumärkets löfte är att erbjuda en äkta allvädersbåt tillverkad i Finland för seriösa båtägare, vare sig de är yrkesmänniskor eller fritidsskeppare. Sargo står för en smart och sportig båt som är konstruerad för långlivslängd, utmärkta köregenskaper även under krävande förhållanden och en båt som ger valuta för investerade pengar. I 47 år har varvet varit känd för det mycket hyllade båtmärket Minor, men i juni 2014 blev ett nytt varumärke lanserat. Ett helt nytt Sargo brand som är bättre lämpat för en ständigt växande internationell marknad ,men som ändå bygger på en mycket framgångsrik, mångårig och genuin tradition. Sargo kännetecknas främst av sina egenskaper: soliditet, säkerhet och tuff sportighet. Varvet tar båtbyggarkonsten på stort allvar för att göra din båtupplevelse till något utöver det vanliga.

 

Sargo-båtarnas hemtrakt är regionen Österbotten som ligger längs Finlands naturvackra västkust. Människorna i trakten är kända föratt vara envisa, praktiska, självständiga och uppfinningsrika. Det är därför naturligt att båtbyggande, fiske och sjöfartsnäring har blomstrat här i flera århundraden. Sargo-varumärkets gener är djupt rotade i landskapets mycket starka båtbyggartradition. Idag finns en serie smarta Allseason-båtar baserade på över 50 års erfarenhet av båttillverkning med ett komplett utbud av modeller från 28 till 45 fot. I Sargos DNA kan man spåra pionjärandan från det välkända Minor-varumärket som skapades 1967 av båtbyggaren Edy Sarin. Sargo är resultatet av både sunt förnuft och en krävande miljö. I flera decennier har bägge dessa faktorer bidragit till det unika hos varvets båtar och dess förnuftiga båtbyggarfilosofi. Redan en kort provkörning vid ratten på en ny Sargo kommer att avslöja hemligheten bakom detta unika temperament.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår